Je autobedrijf hoger in Google met goede blogs

Tekstschrijver voor de automotive

Ik ben al jaren freelance tekstschrijver voor ondernemers in de autobranche die met goede webteksten online beter gevonden willen worden. Dit zorgt voor meer bezoekers, meer leads en meer omzet.

Als copywriter help ik je website hogerop in Google met nieuwe blogs, landingspagina’s, productpagina’s en categoriepagina’s.

Waarom moet je je teksten optimaliseren voor Google én voor de lezer? Helaas gaat er nog veel fout als het gaat om schrijven voor het web. Uit onderzoek blijkt echter dat vooral webteksten in gewonemensentaal beter worden gelezen en dat ze hoger scoren in Google. Profiteer nu ook van goede advertentieteksten, landingspagina’s blogartikelen en SEO waarmee je echt hoger in Google komt.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver die je bedrijf in de automotive verder helpt? Een content schrijver die met blogs, online artikelen en content marketing helpt aan het bouwen van je website voor een betere vindbaarheid in Google?

Ik ben freelance SEO tekstschrijver voor de mobiliteitsbranche en werk graag samen met merkdealers, autobedrijven, schadebedrijven, toeleveranciers, veilinghuizen, leasemaatschappijen en iedereen die actief is in de automotive retail.