SEO webteksten

Webteksten voor de automotive

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het optimaliseren van een website zodat deze hoog in de zoekresultaten van Google komt.

Belangrijke onderdelen hiervan zijn het verbeteren van de structuur van een site, het gebruik van de juiste metatags en soms linkbuilding. Maar bovenal is de content in de vorm van Google-vriendelijke webteksten van groot belang.

Iedereen kan een blog schrijven voor een automotive website.

Een webtekst schrijven die mensen meeneemt op ontdekkingsreis door je bedrijf is echter een stuk lastiger. En een SEO webtekst schrijven die ook nog eens in de juiste mate de juiste zoekwoorden bevat is voor de meesten een brug te ver.

Iedereen wil zijn website promoten en beter gevonden worden door zoekmachines zoals Google. Maar hoe doe je dat dan?

Ik schrijf als copywriter SEO webteksten voor bedrijven in de autobranche. Dit gebeurt op basis van relevante zoekwoorden. En dat betekent dus niet dat ik teksten volprop met zoekwoorden. Nee, ik lever prettig leesbare teksten die niet alleen duidelijk zijn en de juiste zoekwoorden bevatten, maar die ook klanten informeren en enthousiast maken over je product.

Wil je ook een website die leesbaar is én beter gevonden wordt met aantrekkelijke webteksten? Neem dan contact met mij op!